Wijngaard De Koen categorie feature image 01

Wijngaard De Koen

Ben je op zoek naar een wijnboer in Noord-Holland? Op Noord-Hollandse wijnboeren bieden we een overzicht van alle wijnboeren in Noord-Holland. Denk bijvoorbeeld aan Wijngaard De Koen. Wijngaard De Koen is een wijnboer in Zuid scharwoude.Wil je contact opnemen met Wijngaard De Koen of een bezoek bij het wijngaard inplannen in Zuid scharwoude? Bekijk hier alle gegevens van Wijngaard De Koen:

Corkscrew zwart icon

Adresgegevens

Westelijke randweg 30
1722 PZ Zuid-Scharwoude

Grape zwart icon

Social media

“Natuurlijk doet de grootte er toe. Niemand wil een klein glas wijn.”

Onze

Wijntips

“Het is pas crisis als de wijn op is”

Iedereen is wel bekend met de populaire wijnstreken in het buitenland. Wat niet veel mensen weten, is dat er in Nederland ook een hele business is in het produceren van heerlijke wijnen. In Nederland wordt er behoorlijk wat mooie wijnen gemaakt en dit niveau stijgt elk jaar weer. Wist je bijvoorbeeld dat er steeds meer Nederlandse Wijngaarden bij komen? In de afgelopen vijf jaar is het aantal bijna verdubbeld.

Vaak zijn de wijnen van Nederlandse bodem gewoon te verkrijgen bij supermarkten en wijnspeciaalzaken. Wil je weten welke wijnen je zeker eens moet proberen? Dan ben je bij Noord-Hollandse Wijnboeren op het juiste adres. Op onze website staan verschillende leuke artikelen die je helpen bij het vinden van de perfecte Nederlandse wijn. Lees snel verder en leer meer over wat je kunt doen op de wijngaarden in Noord-Holland en nog veel meer.

Zoete wijnen: Hoe worden ze gemaakt en waar passen ze bij?

Wijnproeverijen bij Nederlandse wijnboeren

Kom meer te weten over een opkomende trend in Nederland. Namelijk: wijnproeverijen bij Nederlandse wijnboeren.

Wijngaarden in Nederland

Kom meer te weten over de geschiedenis, de huidige situatie en belangrijke wijngaarden in Nederland. Hoe? Ontdek het in dit artikel.

Welke Nederlandse wijnen passen bij welk gerecht?

Ontdek hier welke Nederlandse wijnen goed samengaan met bijpassende gerechten.